Opastukset ja ohjelmapalvelut

Plassilla on tarjolla erilaisia opastettuja kierroksia ja valmiita ohjelmapaketteja retkiryhmille, koululaisille, yrityksille ja yhdistyksille. Palvelujen sisältö räätälöidään kullekin ryhmälle sopivaksi.


Ryhmille

Kalajoen Matkailuoppaat Ry

Kalajoen matkailuoppaat opastavat kiertoajeluilla ja kävelykierroksilla. Kohdeopastuksia muun muassa Plassilla Havulaan ja Kalajoen kirkkoon. Tilaa opas ja saat monipuolisemman kuvan matkakohteestasi!

Lisätietoja: Kaija Jaakola 050 5365 519

Kouluille

Kouluryhmät voivat toteuttaa Plassin alueelle itsenäisesti tai opastettuna erilaisia vierailuja. Plassi tarjoaa upeat puitteet vaikkapa historian tai kuvataiteen sisältöjen erilaiseen, elämykselliseen käsittelyyn.

Havulassa vierailu on maksuton Kalajoen kaupungin peruskouluille ja lukiolle.

Ohjelmapalvelut

femEmare Oy

FemEmarelta voit tilata opastettuja retkiä muun muassa Plassille, Ulko- ja Maakallaan, Rahjan saaristoon tai maakuntaan. Kulkuvälineeksi voit valita vaikka veneen, sukset, vanhan ajan hylkeenajopuun tai perinteisesti bussin oppaineen. Retkiin sisältyvät majoitus ja ruokailut. FemEmare järjestää myös erilaisiin teemoihin keskittyvää ohjelmaa, kuten polttareita ja kulttuurimatkoja Kalajokilaaksoon! Ammattitaidolla ohjelmaa järjestetään myös yritysasiakkaille. Tutustu ja tilaa femEmarelta erilainen matkaelämys!

Lisätietoja: www.fememare.fi, Kaisa-Leena Korhonen 040 722 6401

´